Kerana ALLah

Friday, April 25, 2008

Buat Pakatan Rakyat

Kepada sesiapa sahaja, tolong sampaikan pesan berikut kepada Karpal Singh,
atau tolong postkan ke blog beliau.
Saya cuba login blog beliau, tapi agak sukar.


Komen saya :

Salam Sejahtera Tuan.
Saya ucapkan tahniah atas kemenangan tuan dan pakatan rakyat dalam PRU12 baru-baru ini.

Diharapkan tuan dan rakan-rakan dapat memberi khidmat baik, demi kebaikan dan kebajikan seluruh rakyat.Saya juga berharap tuan dan rakan-rakan dapat fokus kepada kerja kebajikan dan keadilan kepada rakyat.

Tuan dan rakan-rakan tidak sepatutnya menimbulkan apa-apa isu dan dasar yang berbeza kerana saya dan rakan-rakan yang mengundi tuan dan rakan-rakan tuan adalah untuk menjaga kebajikan dan keadilan kami semua.

Saya dan rakan-rakan tidak mengundi tuan dan rakan-rakan tuan untuk saling berdebat tentang isu perkauman, agama dan adat resam budaya masing-masing.
Cukuplah tuan dan rakan-rakan tuan bekerja keras, siang dan malam untuk menjaga hal ehwal kebajikan kami, dan jika ada perbalahan atau pertembungan pendapat, lakukanlah secara bijak dan perbincangan sesama tuan.

Selepas puas berbincang atau berdebat, keluarkan sahaja hasilnya kepada rakyat. Bukan secara terus-menerus bermain dengan media masa. Situasi hari ini cukup meresahkan bila tuan dan rakan-rakan lebih banyak bercakap dari bekerja.

Sebagai pengundi tuan dan rakan-rakan tuan, sekali lagi saya minta, KURANGKAN BERCAKAP, BANYAKKAN BEKERJA ..

boleh reply ke blog saya : roslisalem.blogspot.com atau emel roslisalem@gmail.com

No comments: